Lanturile de hypermarketuri nu mai accepta tichetele de masa Euroticket

0

Din senin, milioane de romani au fost afectati de vestea ca lanturile de hypermarketuri nu mai accepta tichete de masa emise de compania Euroticket. Decizia luata de conducerea hypermarketurilor a fost luata de la inceputul anului 2011, deoarece firma Euroticket nu a decontat sume foarte mari hypermarketurilor in contul cupoanelor, iar retailerii au mers in minus. Explicatia vicepresedintelui Asociatiei Marilor Retaileri este aceea ca decontarea tichetelor de masa a venit in decursul anului trecut cu comisioane reduse din facturi de 40%. Chiar daca aceste cupoane se inscriu in termenul de valabilitate,  ele sunt considerate nule. Realitatea.net spune ca “La începutul acestui an, Euroticket a fost achiziţionată de o altă mare companie de pe piaţa tichetelor de masă. Achiziţia a inclus doar portofoliul de clienţi, mărcile comerciale şi echipamentele de producţie, nu şi societatea Euroticket Company. În prezent, pe Registrul Comerţului compania (Euroticket) apare sub o altă denumire. Cererea de dizolvare a fost suspendată şi, pe 13 ianuarie s-a făcut o cerere de redenumire a firmei.”

Razboaiele se duc intre marii comercianti, insa vom vedea ce solutie se va gasi pentru a despagubi milioane de romani care, in prezent, nu mai pot folosi cupoanele Euroticket. Sa traiti bine!

Gh.F.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate