La spitalul din Piatra Neamt nu se vrea manager legal, ci se tot prelungeste in mod ilegal starea de interimat

1

La spitalul din Piatra Neamt se merge din interimar in interimar si, desi legea spune ca un director nu poate fi interimar mai mult de 6 luni, iata ca domnul presedinte al CJN , impotriva opiniilor tuturor si impotriva la ceea ce zice legea si Prefectura Neamt , saptamana trecuta a dat din nou un ordin de prelungire a interimatului domnului doctor Lazar si a refuzat sa semneze actele necesare organizarii concursului pentru postul de manager , acte care zac ascunse in sertarul de la CJ unde sta si raportul facut de echipa de control de la Ministerul Sanatatii inca de anul trecut si pe care nu l-a vazut nimeni in mod oficial .
Opinia noastra este ca se tine cu dintii de postul de director al spitalului din cauza faptului ca trebuie sa se demareze lucrarile la blocul operator , lucrari care vor manca in jur de 5 milioane de euro si mai sunt cateva contracte de semnat si licitatii de castigat si iata asa neprihanitul presedinte de consiliu judetean intelege sa fie cinstit si sa nu ravneasca la banul public .
Nemaiavand pe cine sa intrebam cand va veni ziua in care sa se respecte legea si in privinta spitalului din Piatra Neamt l-am intrebat pe domnul prefect George Lazar daca are vreo veste despre intrarea in legalitate la nivelul frumosului nostru spital .

dolinex
1 Comentariu
  1. ion ion spune

    Si care e problema? Abatorul SRL sau Spitalul de Urgenta SNC reprezinta o matrita dupa care se fac banii fara numar! Nu conteaza daca e moral sau imoral, e legal?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate