Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 iunie 2019
 • :
 • :

La serviciu, împărțind mâncarea cu șobolani și gândaci

Un agent de pază care lucrează la o firmă din Piatra-Neamț a trimis mai multe poze de la locul său de muncă.
Ture de 12 cu 24, salariu mediu lunar în mână 1400 lei, mâncarea se împarte cu șobolanii sau se servește în mașină, gândaci și alte insecte din belșug, igrasie, mizerie, instalații improvizate și tot ce se mai vede în pozele de mai jos.
Din păcate, în astfel de condiții lucrează mulți agenți de pază.
8 comentarii la “La serviciu, împărțind mâncarea cu șobolani și gândaci

 1. Lucian

  EU zic să Nu se mai Prezinte la acel Grajd deși. Sunt. unele in care e mult mai bine decât ce e in cadrele alea , ba dacă se ține seama și de remunerația. aceea ,care Nu ți ajunge nici de o Zeamă de Croampe ,, ciorba de cartofi,, la ce sa mai te duci la JOB ?

  Raspunde
 2. Florin

  1 ca, chiar daca lucra la o firma de paza posibil ca pazeste o alta
  2. Nu cred ca a cerut sefului o cutie de var sa dea acolo…ca de …e treaba altuia intotdeauna si nu e platit el pt asta…cel putin in mintea lui nu indeajuns….plus ca e munca fizica acolo…trebuie sa te intinzi…risti sa te murdaresti…sa-ti picure var in ochi .. si tre sa dai si cu matura iar munca asta e sub ‘demnitatea’ lui de agent
  3. Asa patesti daca in loc sa inveti cand esti mic doar dai cu pumnu.
  4. Sa zica mersi …ca-i da cineva ‘de munca’ ca aia nu e munca…sa aiba cu ce sa-si duca zilele.

  Raspunde
 3. Romel-Ion Vulpes

  De ce nu pune mâna sa facă curățenie și ordine! Ce credeți, că dacă patronul îi dădea cu var pe pereți ar fi stat în curățenie?

  Raspunde
  1. Gura bate curu

   „Agent de paza”, e angajat sa faca paza, nu sa fie femeie de serviciu sa faca curat la altul in curte, cel care il plateste pe el ar trebui sa angajeze o echipa de reabilitare ca acest „agent de paza” sa aibe conditii, Criticule!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *