La școala 3 e epidemie … așa, și ?

6

Mai mulți părinți și chiar un cadru didactic s-au plâns că de vreo două săptămâni efectivele de elevi din clase se tot împuținează. Se bănuiește că ar fi vorba de o epidemie sau poate la micuți li s-au făcut greață de grija pe care le-o poarta școala, căci altfel nu se explică de ce unii copii vomită și nu mai vin a doua zi la cursuri. Cică la o clasă de a 3-a .. D parcă, la un moment dat săptămâna trecută mai erau doar 11 copii în clasă, dar nu e bai, numai bine era mai mult spațiu …nu ?
Desigur că fenomenul este ținut sub tăcere, ba chiar se spune că nu se trec nici toate absențele în cataloage, lucruri care sunt ferm convins că nu sunt adevărate, școala nu e lovită de nicio epidemie ci doar unii părinți sunt mai fițoși și unii copii mai sensibili. În rest, totul este sub control și bine ar fi ca să fie și sub un control de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, nu de alta, dar poate părinții care au reclamat fenomenul nu sunt chiar toți nebuni.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. cristina spune

  Daca nu cunosti „o familie care să nu fi avut macar un membru lovit in ultimele săptămâni de viroză, gripă sau cum se numește. Hai să nu ne facem că treaba e bună cănd un sfert din oraș e gripat ” ca sa citez autorul,sa inteleg ca la scoala 3 ,intr-o clasa a treia ,e un sfert din populatia orasului ?. Si atunci ? Unde e logica ? Probabil ca lipsesc si in clasa respectiva, ca in multe alte scoli,clase,gradinite etc copii,
  Iar dl Iosub probabil isi imagineaza ca daca e „de la scoala 3 ” e mai interesant ???!!!!!!

  ADMIN: Nu înțeleg ce vreți să spuneți. Ce comentați dumneavoastră văd atâția oameni care cunosc clar situația. Ce afcem aici … ne ascundem după deget ? De ce școala 3 ? Pentru că de acolo am fost contactați de părinții care au reclamat situația …

  1. Razvan spune

   Ai scris mult fara sa spui nimic.

 2. Razvan spune

  Eu sunt unul din parInti. Am baietelul in clasa a 4a. A stat 2 zile acasa pana i-a trecut. Nu eram acasa dar mi-a zis sotia ca erau putini elevi in clasa saptamana trecuta si ca a venit si o asistena medicala sa isi dea cu parerea. Eu sunt printre cei ‘norocosi’ deoarece nu afost atat de grav pe cat am auzit privind colegii fiului meu. Coincindenta sau placebo, si sotia se simtea rau, varsaturi.
  Pt Dana: Eu sunt unul din parinti

  1. dana spune

   Asadar d-voastra sunteti unul dintre parinti !!! Bravo !!!
   Tot ce ati postat sunt doar lucruri auzite sau zise de sotia d-voastra (numarati de cate ori ati folosit aceste verbe in sustinerea punctului d-voastra de vedere). Astea nu sunt argumente ci doar simple speculatii de profan in domeniu. Si apropos, s-a imbolnavit sotia d-voastra aducand copilul la scoala ? Placebo inseamna altceva !!!! consultati DEX-ul iar starea de rau a doamnei poate avea si o alta cauza (fericita!!!) de care probabil sunteti vinovat domnule Razvan …..

   Iar pentru administrator, poate totusi cine a scris stirea se poate identifica, ca altfel oricine poate scrie 3 randuri si face o stire …..Nu e corect sa ne asumam cele spuse !!!

   ADMIN: Iosub Robert – Și care zice ca e bine cu starea de sănătate din ultimele săptămâni din Piatra Neamț să spună cum se numește. Nu cunosc nici-o familie care să nu fi avut macar un membru lovit in ultimele săptămâni de viroză, gripă sau cum se numește. Să ridice două degete cine nu are sau nu a avut in ultimele săptămâni rude sau prieteni bolnavi !
   Hai să nu ne facem că treaba e bună cănd un sfert din oraș e gripat …

 3. dana spune

  Ce fel de știre e asta ?
  Care clasă, care sunt părinții ce reclamă că alți copii nu vin la școală pe când ai lor vin ?
  Nu ar fi corect ca să existe și un autor care să își asume aserțiunile lipsite de bun simț din textul articolului ?
  Vai de voi presă independentă care nu aveți alte subiecte de transmis comunității !!!
  auzi nu mai pot unii părinți de faptul că copii altora nu vin la școală și vezi doamne copii lor nu au concurență !!!

  ADMIN: Nu putem da numele părinților dar au fost dintre ei, azi si la conducerea scolii deci va poate spune școala daca vrea ….

 4. maruan spune

  La gradinita pe pe Ana Ipatescu credeti ca e mai bine? Mai vin cate 5-10 copii din fiecare grupa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate