La mulți ani, Carmen Suciu, cea mai iubită dintre îngerii pământeni!

1

Ziua de 2 aprilie nu poate și nu trebuie să treacă neobservată. Este ziua celui mai iubit înger de pe Pământ, Carmen Suciu. Este ziua îngerului păzitor a sute, poate mii de suflete care strigă ajutor. Este ziua omului pentru care cuvântul „imposibil” nu există. Este ziua celei care nu judecă și oferă lecții de iubire necondiționată față de semeni.

Carmen este un om special, o forță cu energie inepuizabilă. Mulți îi spun mamă. Cu o poveste de viață extrem de complexă și dureroasă, Carmen a transformat suferința în iubire pură. A adunat în jurul ei oameni deosebiți și a creat comunitatea „voluntarilor îngerilor”. Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț este clădită pe unicul scop al lui Carmen: să fie alături de oameni.

Publicația noastră i-a urmărit drumul încă de la primele proiecte ale Asociației și am văzut destine transformate, copii salvați de la moarte, familii scoase din sărăcie, bătrâni mângâiați, oameni fără adăpost care au primit speranță. Multe dintre aceste povești le regăsiți în paginile cotidianului nostru și credem că majoritatea nemțenilor știu deja cine este Carmen Suciu și cunosc activitatea remarcabilă a Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț.

Marele vis al lui Carmen este pe cale de a deveni realitate: Centrul de Incluziune Socială „Ella Suciu” din Piatra-Neamț, în memoria surorii ei plecate la Cer mult prea devreme. Întrucât știm prea bine că nu va cere niciodată daruri pentru ea însăși, la fel de bine știm că își va petrece ziua pe teren, printre oamenii în nevoi, și că nu va refuza un sprijin pentru cazurile sociale și medicale pe care le are în grijă.

Să îi transmitem cu toții un gând bun de ziua ei printr-o donație care poate salva o viață și transforma un destin.

La mulți ani cu sănătate și binecuvântare, Carmen Suciu! Mulțumim pentru întreaga activitate!

Suntem recunoscători că am putut pune o picătură de apă la rădăcina copacului vieții sădit de voluntarii îngerilor. Te iubim!

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu pe Facebook aici.

Pentru donații:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț
1 Comentariu
  1. Rodica spune

    La mulţi şi binecuvântați ani!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate