IN MEMORIAM Ella Suciu – 31 martie, ziua unui Înger

0

Zbor lin înger frumos! Astăzi este despre tine, este despre un zbor înainte de vreme, este despre o poveste neterminată, zbor frânt! Sus în cer este sărbătoare și tu ești peste tot, într-un dans etern, veșnic al infinitului. Tu ești primăvara din sufletul celor care te iubesc, ești anotimpul lor, ești puterea de a lupta cu viața!” – Carmen Suciu – IN MEMORIAM Ella Suciu

La începutul lunii martie, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a demarat proiectul „Dăruiește de ziua ta”, un îndemn la empatie, solidaritate și spirit civic. Coordonatul Asociației, Carmen Suciu, continuă activitatea de sprijinire a semenilor în memoria surorii sale plecate la Ceruri mult prea devreme, Ella Suciu.

Îngerul protector al Asociației, Ella Suciu, s-a născut pe 31 martie, iar Carmen Suciu pe 2 aprilie. Amândouă, una din Ceruri, cealaltă de pe Pământ, și-au dăruit zilele de naștere celor în nevoi. Astfel, ziua de 31 martie a fost un prilej de a o comemora pe Ella Suciu așa cum a fost în timpul vieții pe Pământ: un om al dăruirii, un om alături de oamenii străzilor, bunici și copii. Așa s-a petrecut, IN MEMORIAM, ziua Ellei.

„Ella iubea oamenii fara adapost, ii ajuta neconditionat, in fiecare dimineata mergea in locurile unde stateau si le ducea paine, cafea. Mereu ii ajuta, unora le-a schimbat destinele, i-a integrat in societate. Azi, de ziua ei, am ales sa ,,petrecem” alaturi de ei, oamenii strazilor. Imi amintesc cum imi spunea: ,,sa nu-i judeci, nu stii tu ce povara cara in sufletul lor!”. Asa este, nu-i judec, ii ajut si simt cum Ella, ingerul meu frumos, este fericita ca nu i-am abandonat! La multi ani eterni, frumoasa mea surioara!”, ne-a spus Carmen Suciu.

Așadar, azi a fost o zi specială pentru Asociația Născuta Înger și voluntarii săi. La evenimentele dedicate memoriei Ellei Suciu au fost prezenți voluntarii din Roman, Piatra-Neamț și Buhuși.

31 martie, ziua Ellei, cea care ne-au unit pe toti in aceasta asociatie, in misiuni indeplinite si incheierea proiectului ,,O masa calda pentru oamenii strazilor”. Acest proiect a inceput pe 1 noiembrie 2020 si are finalitatea azi, 31 martie! Oricum tin sa precizez ca noi vom fi in continuare alaturi de ei, mai ales avand in vedere situatia de criza in care ne aflam din cauza pandemiei.

Tin sa multumesc tuturor celor care ne-au sustinut in acest proiect, oameni simpli si inimosi, voluntari si celor din strainatate. Multumesc tuturor celor care ne sprijina in continuare in a duce lumina acolo unde nu-i, multumesc celor care au transformat acest martie intr-o luna magica si in mod special doamnei Daniela Buleu care ne-a donat o casa unde vom face Centrul de Incluziune Sociala „ELLA SUCIU”.

Multumesc infinit si domnului inginer Mihai Tarata pentru sprijinul permanent acordat, pentru ca si dumnealui a transformat ziua Ellei si a mea intr-una magica.

Multumesc parintilor mei ,familiei mele pentru toata sustinerea.

Multumesc Ziar Piatra Neamt, Roman TV, Ziar Vremea Noua Vaslui, prietenilor si tuturor care ne ajuta. Dar mai ales voluntarilor, fara ei multe nu am realiza si fara voi celor carora va pasa. Dumnezeu si ingerii sa ne binecuvanteze pe toti oriunde ne-am afla.”, a transmis Carmen Suciu.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate