„Îngerii” au dăruit „de ziua lor” un imobil și un teren Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț

0

În cadrul proiectului ,,Dăruiește de ziua ta!”– despre care am scris mai multe aici-click, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a primit astăzi un dar deosebit. Este vorba despre o donație constând într-un imobil și un teren de 1000 mp, situate în Piatra-Neamț.

IN MEMORIAM Ella Suciu

Acest „dar” incredibil pune o nouă cărămidă marelui proiect de suflet al lui Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger – Centrul de Incluziune Socială „Ella Suciu” și înființarea unor case de tip familial unde se pot caza persoane de toate vârstele, cazuri sociale sau medicale care au nevoie de ajutor. Astăzi s-au semnat actele de donație.

Vestea vine ca o încununare a tuturor eforturilor depuse de voluntarii Asociației în numele binelui și ajutorului necondiționat. Mii de cazuri au primit sprijin din partea Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț și iată că binele făcut se întoarce sub forma unui dar de care era atât de mare nevoie pentru dezvoltarea activității acestui ONG.

„Suntem mai aproape de un vis împlinit. Azi, cerul și pământul s-au unit încă o dată în iubire și dăruire.

IN MEMORIAM Puiu Buleu

Oricâte argumente mi-ați aduce că nu ar fi așa, eu cred, sunt convinsă că îngerii noștri, de acolo, de sus ne veghează, ne ghidează, ne susțin în tot ceea ce facem! Ne unesc misiunile și ne trimit în calea noastră oamenii care trebuie! Nimic nu este pur și simplu, chiar dacă suntem ca o familie unită de durere, ne susține și iubirea necondiționată pentru îngerii noștri!

De ce zic asta? Orice fac, simt prezența îngerilor mei, ai noștri, cum ne susțin în a le crește aripile!

De exemplu, luna martie este luna dedicată Ellei, îngerul ce ne-a unit pe toți și dincolo de moarte! Și acum, martie 2021 ne aduce o mare bucurie pe care ne-o face un alt înger, Puiu Buleu, care a plecat ACASĂ pe 16 martie 2019.

Carmen Suciu

Daniela Buleu, soția dumnealui, născută în martie, deci un martie al dăruirii, un martie care azi ne aduce în dar și-o casă donată de îngeri și oameni, deopotrivă. Acum simt că visele vor începe să prindă contur.

Prin donația primită azi vom reuși ca o mare parte a visului nostru să ia formă.

Mulțumim, Puiu Buleu! Zbor lin alături de îngeri. Mulțumim, Daniela Buleu, om cu infinită iubire de Dumnezeu și om!

Mulțumim, bunule Dumnezeu, că ai îngăduit să fim ceea ce suntem, toți voluntarii îngerilor: lumina aprinsă acolo unde-i stinsă.

Mulțumim, Ella, îngere, pentru că ne-ai redat cerul din noi, să-l putem oferi tuturor.

O zi importantă pentru Asociația Născuta Înger și voluntarii îngerilor, o zi în care visele devin realitate!

Mulțumim, Dumnezeul meu, îngerilor, mulțumim Puiu și Daniela Buleu care au făcut posibil acest lucru! Vă îmbrățișăm, inima noastră este plină de emoții, e ca un copil ridicând mâinile către cer!

Azi, o zi de martie, am realizat încă o dată: Când viața te așază în genunchi, întinde-I mâna lui Dumnezeu, El te va ridica mereu!”, a declarat Carmen Suciu.

Cei care pot oferi ajutor în activitățile Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe facebook aici.

Pentru donații în lei:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate