La multi ani!

3

In primul rand, dorim sa uram un sincer LA MULTI ANI tuturor cititorilor nostri.
Va multumim ca ne vizitati site-ul, datorita dumneavoastra munca noastra are valoare.
Va multumim ca ne suportati de jumatate de an si ne cerem scuze pentru toate aspectele care nu v-au placut la acest ziar online.
Va multumim pentru comentariile voastre care de fiecare data au ajutat si pentru ca datorita lor, de multe ori, articolele noastre au avut si urmari pozitive pentru nemteni.
Va multumim ca ati ales sa intrati pe acest site si sa fiti alaturi de noi chiar daca noi scriem ca niste oameni normani pentru oameni normali si nu ne incadram in tiparul de ziarist diplomat cu talente beletristice.
In anul care vine vom face tot ce este omeneste posibil sa ne pastram pe aceeasi linie si sa fim impartiali avand taria de caracter sa laudam ce este de laudat si sa criticam ce este de criticat. Multe voci au spus ca ceea ce facem noi nu este bine si ca nu putem critica o institutie azi si peste doua zile sa o laudam pentru ca derutam cititorii care nu mai stiu de partea cui suntem. Va multumim ca nu ati dat semne de “derutare” si ca ati inteles ca nu putem fi nici pro, nici contra si ca unele fapte trebuie laudate si altele criticate, chiar daca vin din aceeasi directie, iar in momentul in care esti doar critic sau doar laudativ inseamna ca esti de o parte sau de alta parte, lucru pe care nu dorim sa il facem.
Multumim in mod deosebit autoritatilor nemtene cu care am colaborat deosebit de bine, cu cateva exceptii care nu suporta criticile.  Mentionam ca am avut o colaborare deosebit de fair-play cu institutii la adresa carora am avut si articole incomode, dar serviciile de comunicare ale CJ, IPJN si IJSUNT au dovedit profesionalism si au pus intodeauna pe primul plan interesele de imagine ale institutiei, nu orgoliile sefilor.
Multumim si tuturor personalitatilor din Neamt care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit sub semnul anonimatului, fara sa urmareasca interese de imagine sau motivatii personale.
Multumim si celor care nu au vrut sa comunice cu noi si celor care ne-au facut probleme, deoarece au reusit prin aroganta lor sa ne dea subiecte pentru articole.
Multumim tuturor celor care au comentat articolele noastre, indiferent ca au fost sau nu de acord cu ce am scris noi. Aceasta este atmosfera pe care o dorim, vrem ca dumneavoastra sa va spuneti parerea, chiar daca nu este aceeasi cu a noastra si, dupa cum ati vazut, am aprobat absolut toate comentariile, chiar si cele rautacioase la adresa noastra. Cu toate ca am fost sfatuitii de colegi de la alte publicatii sa nu acceptam comentarii negative ca sa nu ne stricam imaginea, noi am considerat ca imaginea noastra conteaza mai putin decat parerea dumneavoastra.
In final, multumim in mod deosebit partenerilor nostri de pe internet impreuna cu care am reusit sa ajungem si la 10.000 de vizitatori/zi ceea ce inseamna mai mult decat suma vizitatorilor concurentilor nostri. Fara site-urile partenere nu am fi putut realiza acest lucru.

R.I.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Juan - Barcelona-España spune

  Eu scriu de la Barcelona: Va doresc An Nou Fericit, dragii mei prieteni din Piatra Neamt si Dumnezeu ne ajuta pe toţi în ţara dumneavoastră şi a mea, pentru a depăşi problemele care chinuiesc ne tancuri şi au nevoie de solutii rapide si dure . Eu, ca un cititor regulat al acestui ziar şi legate de romantic la o persoană de acel oraş, eu cred în dreptul şi obligaţia, de a prezenta observaţii privind anumite aspecte şi probleme care afectează diferite moduri în activitatea de zi cu zi din aceeaşi.
  Opiniile sale de jurnal sunt adevărate, directe, clare, de divertisment, corecte, serioase si mai pline de bun simţ. I, cu pasiune şi plăcere, am citit jurnalul ei în fiecare zi, fiind de conţinut fericit, şi opinia ta.
  Motivul pentru această scrisoare este denundiar, o situaţie de neajutorare în care familia este iubita mea, în lipsa de atenţie şi îngrijire, o persoană bolnavă şi are nevoie de ajutor psiquitrica.
  Victima, ruleaza viaţa într-un birou de un angajator important în oraş, în cazul în care o continuare de o zi lungă şi grea de muncă trebuie să răspundă nevoilor de tatăl său, cu o boală gravă.
  Lung, familia suferă hărţuirea unui vecin, cu falcutades sa mintală, care să conducă la extrem de violent faţă de oamenii atque susu. Nimeni nu a remediat această situaţie: dimpotrivă, atunci când aceşti oameni da în judecată spitalul, răspunsul este un râs şi un alt du-te. Nu ştim deja, că prin intermediul fac, în acest caz, şi doar o singură pot să cred că de, şi că autorităţile din ţara lor, nu sunt capabili să-şi apere ciudanos sale şi pentru a asigura siguranţa acestora, nu am de ales, dar pentru a face o plângere la autorităţile spaniole, depunerea unei plângeri în instanţele de la Barcelona, neajutorare si lipsa de securitate.
  Aşa cum ar trebui să fie de aşteptat, scandalul să fie organizată, o serie de consecinţe enorme, şi imaginea de Piatra Neamţ şi România, ar fi foarte afectat în Spania, o ţară în care un milion de romani traiesc, bine plasate şi integrată în această ţară.
  Multumesc pentru postarea aceasta scrisoare: el a trimis un cordial şi o îmbrăţişare mare afară la prietenii mei de la Piatra Neamt. Juan: Barcelona = Spania

 2. sarin spune

  multumim ca ne informati si luati atitudine.. la multi ani si tot ce va doriti!..

 3. cetatean spune

  LA MULTI ANI ! – Va doresc tuturor de la Ziar de Piatra -Neamt – MULTA SANATATE – si mult succes in activitatea de zi cu zi….
  La Multi Ani ! tuturor NEMTENILOR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate