La Girov un politist e suparat foc pe electronii contravenienti care nu vor sa pastreze sensul de mers si umbla alternativ prin cabluri

3

Un politist ce a aparut in Consiliul Local la Girov, curent-electricprintre altele si-a exprimat supararea legata de modul in care electronii bagabonti se misca printr-un conductor si dupa un mic autodenunt de racordare nasoala la curent si-a argumentat nemultumirea prin faptul  ca pe cablu buclucas curentul vine haotic, in speta alternativ si nu continuu cum trebuie.
Cu tristete in informam pe domnul politist ca la prize e curent alternativ, iar cel continuu e de exemplu la bateria de la Loganul de la post, iar pentru a ne face vinovati de ultraj la adresa politistului din Girov ii ofensam zicandu-i ca la curentul continu e treaba aia cu cantitatea sarcinilor electrice care trec printr-o secțiune transversală  într-o secundă iar formula este cea din dreapta:
Totusi, comparand formula de calcul a valoarii instantanee a curentului alternativ cu cea de la curentul continuu, atunci intelegem de ce politistul este asa de suparat. Ia uite tata ce formula enervanta e la alternativul asta:
alternativNici nu vreau sa ma gandesc cat de mahnit va fi sarmanul politist cand va afla ca la el la bloc curentul va veni trifazat al carei formula se incadreaza deja la viol neuronal.
trifazat

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. chirias spune

  Ce mare reportaj ai facut bai ziaristule. Trebuia sa lasi de la inceput tot ce a vorbit acel agent, care a dat peste nas la un Consiliu Local, invocand Legi si articole despre care unii nici nu stiu. cat cu privire la curentul continuu si alternativ atat a inteles omul la momentul ala, se vedea ca are emotii. Dar ups prin aceasta ai realizat si tu un reportaj, si ai aparut mare in fata ochilor sefilor tai, tu chiar nu stii sa scrii realitatea despre ce au patit acei oameni(chiriasi. Sa va dea cei de E-on si voua un curent(sau mai bine sa vi-l ea) ca sa fi-ti in situatia lor si apoi sa face-ti misto de ei.

  ADMIN : Tot in acest ziar exista filmata sedinta de CL de la Girov cu tot ce a spus si domnul politist.

 2. eu spune

  Bravo. esti cel mai tare ziarist. Pacat ca iti faci din neputinta unora MARE subiect de presa. Chiar asa am ajuns?
  Parca erai un ziarist in sensul adevarat al cuvantului,,,,chiar crezi ca ai facut ceva deosebit cu acest video?
  Scuze daca gresesc dar poate ar trebui sa revii la ceea ce inseamna ziarist adevarat si nu la ceea ce fac 95 % din ziaristii de azi.

  ADMIN : Fac eforturi supraomenesti sa nu devin ziarist sau jurnalist ci sa raman un om simplu care scrie pentru alti aomeni simpli si ce sa vezi? acest politist care nu are notiuni de scoala generala ma va opri in curand si va ramane la latitudinea lui sa hotarasca cate zeci de milioane sa fie amenda.

 3. feraru marcel spune

  Ce-i treba, lui nenea militianul, atatea semne, liniute, v-uri, sin-uri,paranteze, cand el la scoala o-nvatat, ca tre sa apere linistea si ordinea, continuu, nu alternativ, iar de curentat se ocupa insusi, cand prinde infractorul, zguduindu-l alternativ, ba cu palma, cu pumnul ori cu piciorul. In cazul asta, nu exista o formula consacrata, totul depinzand de Wattajul namilei. Adica puterea, care este, pă muschii lui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate