La Girov e liniste …. deocamdata

1

Marti dimineata s-a produs o alta sedinta de CL fulgeratoare in care aparent a fost liniste dar cu partea legala tot pe bajbaite s-a mers aprobandu-se un proiect de hotarare care a fost modificat de consilieri in timpul sedintei dar s-a cam sarit peste aprobarea amendamentului cu modificarile solicitate, ceea ce inseamna ca pentru a fi treaba legala ar mai trebui votat inca odata sau cel putin asa am avut impresia eu din coltul intunecat al salii de unde vizionam sedinta ..
Fantastic este faptul ca alesii din Consiliul Local Girov se incapataneaza sa isi faca rost de drumuri pe la tribunale nepunand in discutie o hartie venita de la prefectura in legatura cu modul de inlocuire a viceprimarului, iar cel mai grav este ca daca instanta valideaza ce zice prefectura, inseamna ca noul viceprimar a fost numit ilegal iar tot ce a semnat el cat timp a fost in functie este nul de drept, situatie care va fi decontata grav de comuna care si asa este in dificultate si iata asa incapatanarea unor oameni poate face rau intregii comunitati .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. observator spune

  Stimata redactie, remarc din nou atentia pe care o aveti fata de desfasurarea activitatilor in primaria Girov. Vreau sa-mi permiteti sa fac doua precizari:
  1) conducerea actuala, respectiv viceprimarul, va obtine o solutionare favorabila, fapt care dupa cum ati specificat si dvs. nu poate fi decat o solutie benefica pentru comuna.
  2) secretarul comunei va fi schimbat, urmare a solutionarii cazului „terenurile Turturesti” – dosar Strasbourg si plangerea penala efectuata de 7 consilieri pentru abuz in serviciu si fals in acte.
  Stimata redactie va rog sa urmariti in continuare evolutia activitatilor desfasurate in primaria Girov si sa lasam justitia sa faca dreptate pentru aflarea tuturor faradeligilor efectuate de catre alesii comunei.
  Cu stima.

  ADMIN : Daca secretara comunei este schimbata fara sa plateasca pentru ce smecherii s-au facut in comuna inseamna ca toti alesii locali isi bat joc de votul oamenilor din Girov .
  Daca se va obtine o solutionare favorabila pentru primarie si defavorabila pentru prefectura atunci e bine pentru Girov .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate