Ajutăm Împreună

0

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a participat astăzi, 5 iunie a.c, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.5 din Piatra Neamţ, la evenimentul organizat cu ocazia predării oficiale a materialelor strânse în urma campaniei Ajutăm Împreună, desfăşurată de Kaufland România în perioada decembrie 2012-martie 2013.


„Mă onorează să particip la acest eveniment ce are o încărcătură emoţională deosebită, apreciez implicarea Kaufland în viața comunității prin susţinerea proiectelor sociale şi educaţionale. Campania Ajutăm Împreună reprezintă un sprijin pentru o educație mai bună pentru copii, un sprijin pentru viitorul societății.
De asemenea, vreau să urez un călduros La mulţi ani tuturor cadrelor didactice pentru că astăzi sărbătorim Ziua Naţională a Învăţătorului, îi sărbătorim pe cei ce au contribuit la formarea noastră ca viitori profesionişti.” a declarat prefectul George Lazăr.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate