Ajutăm Împreună

0

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a participat astăzi, 5 iunie a.c, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.5 din Piatra Neamţ, la evenimentul organizat cu ocazia predării oficiale a materialelor strânse în urma campaniei Ajutăm Împreună, desfăşurată de Kaufland România în perioada decembrie 2012-martie 2013.


„Mă onorează să particip la acest eveniment ce are o încărcătură emoţională deosebită, apreciez implicarea Kaufland în viața comunității prin susţinerea proiectelor sociale şi educaţionale. Campania Ajutăm Împreună reprezintă un sprijin pentru o educație mai bună pentru copii, un sprijin pentru viitorul societății.
De asemenea, vreau să urez un călduros La mulţi ani tuturor cadrelor didactice pentru că astăzi sărbătorim Ziua Naţională a Învăţătorului, îi sărbătorim pe cei ce au contribuit la formarea noastră ca viitori profesionişti.” a declarat prefectul George Lazăr.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate