La Girov baba moare si Consiliul Local se chiaptana

1

Comuna Girov ar putea oricand sa fie un studiu de caz cu tema „asa nu” .urna-girov La ultima sedinta iar s-a schimbat viceprimarul dupa ce consilierii locali au votat in oala de noapte pe niste biletele de hartie, dar asta nu e asa de important.
De cand tot stam cu privirea pe aceasta comuna, mii de nemteni si un numar de peste 500 de romani plecati din tara, au accesat articolele ce au legatura cu aceasta comuna batuta parca de soarta. Unii dintre ei chiar ne-au contactat crezand ca noi putem rezolva ceva din problemele lor. In dreptul nostru si cat putem, chiar incercam sa ajutam aceasta comuna, dar ce putem noi sa facem cand primarul de aici parca este posedat, iar consilierii locali vor sa conduca, naiba stie ce vor sa conduca, caci comuna e pe marginea prapastiei deja.
In principiu, problemele oamenilor din Girov sunt legate de apa potabila care nu prea e potabila , de faptul ca din ce in ce mai multe gospodarii sunt atacate de hoti, curentul le pica de cateva ori pe zi si le strica mai totul prin casa, ca sa nu mai vorbim de saracia lucie care s-a asternut peste oamenii din comuna. Pe tot acest tablou dezolant, consilierii locali trimisi sa faca treaba pentru localnici, nu fac nimic decat sa se certe pe cascaval si sa tot dea vina unii pe altii.
Ca observatori ai luptelor politice din Girov, va putem spune ca toti politicienii din aceasta comuna sunt o apa si un pamant. Cei de la  PNL nu mai stiu ce combinatii sa faca sa puna mana pe functia de viceprimar, cei de la PSD parca s-au lovit la cap si tot ling clanta pe la Culita Tarata cerandu-i sprijinul pana ce o sa afle conducerea partidului si o sa-i dea afara, PDL-istii se comporta ca un grup de vietuitoare scapate din lesa, iar primarul face pe rand intelegeri cu toti, ca in final sa le traga teapa pe rand .
La ultima sedinta de Consiliu Local de la Girov, pe langa filmarea circului, am intrebat ce consilieri am prins cum mai e treaba cu problemele pe care le au oamenii din comuna, ca tare s-a cam saturat lumea de balciul pe care il fac alesii locali si ar vrea sa se faca ceva si pentru fraierii care au votat .
1 Comentariu
  1. anonim spune

    ei zic dar nu fac

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate