La DRUPO, altă Mărie cu aceeași pălărie

0

La prestigioasa societate Drupo, aparținând Consiliului Județean Neamț, se întâmplă multe lucruri care nouă ni se par a fi în neregulă. Am început o investigație jurnalistică legată de numeroase suspiciuni de închirieri fictive de utilaje, lucrări efectuate doar pe hârtie și alte nereguli, dar ne-am blocat.

Pentru a verifica suspiciunile legate de societatea Drupo, am depus, așa cum este procedura normală, o cerere în baza Legii 544, pentru a obține răspunsuri la întrebări legate de contracte, achiziții, prețuri, etc.

Deși cererea a fost făcută în data de 14.12.2023, până astăzi nu am primit niciun răspuns. Între timp, acum o săptămână, s-a schimbat directorul acestei societăți. Nu am înțeles exact de ce a avut loc această schimbare, dar am aflat că s-a înlocuit un director cu carnet de partid cu alt director, tot cu carnet de partid. Până aici, nimic nou pentru județul Neamț, doar că nici noul director pare să nu fie foarte entuziasmat să ne răspundă la întrebări.

Nicio problemă, mai așteptăm puțin și apoi ne vom duce noi la ei și îi anunțăm de pe acum, ca să nu fie surprinși. Vom merge și vom pune întrebări față în față, cu camera de luat vederi pornită de când intrăm pe poartă.

Va urma…

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate