La 22:00 se dă stingerea! Filtre de control prin oraș (FOTO/VIDEO)

0

În această seară, începând cu ora 22:20, a fost demarată o acțiune în contextul instituirii noilor restricții de circulație, potrivit Legii 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Acțiunea are loc în Piața Ștefan cel Mare din municipiul Piatra Neamț (zona Altex), cu echipaje mixte.

Reamintim că Hotărârea de Guvern 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României intră în vigoare începând de astăzi, 14 martie 2021, pentru 30 de zile. Hotărârea stabilește măsurile care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ca noutate, decizia Executivului prevede interzicerea deplasării în afara locuinței între orele 22:00 și 5:00, dar și limitarea cazării în mai multe destinații turistice. Până acum, interdicția de deplasare în afara locuinței era valabilă între orele 23:00 și 05:00.

Se poate circula noaptea numai cu scop limitat și cu prezentarea unei declarații pe proprie răspundere, legitimație de serviciu sau adeverință de la angajator.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate