Au dat foc pandemiei de coronavirus (VIDEO)

0
FOTO: presslasvegas.com

Imagini incredibile au fost publicate ieri, 13 martie, în Rusia. Un „castel” gigantic din materiale naturale a fost incendiat sâmbătă ca parte a sărbătorii dedicate Maslenița în Parcul din Nikola-Lenivets, regiunea Kaluga, Rusia, notează ruptly.tv.

Publicul a achiziționat bilete și a participat la arderea ceremonială a instalației de artă de 24 de metri, realizată din viță de vie și fân.

Arderea uriașului castel care simbolizează pandemia de coronavirus a însemnat pentru ruși un adio plin de speranță adresat acestui virus care ne-a schimbat viețile în mod negativ în ultimul an.

Programul sărbătorii Maslenița a inclus dansuri tradiționale în jurul focului și competiții în care participanții au putut câștiga criptomonede și apoi să le schimbe cu suveniruri.

Sărbătoarea de o săptămână a festivităților Maslenița (personaj folcloric al slavilor de est) precede cea mai importantă etapă a anului ortodox, Postul Mare, care marchează și venirea primăverii.

Nikolay Polissky, creatorul structurii, a declarat: „Într-un fel, îl putem compara (pe coronavirus n.r.) cu un vrăjitor rău sau canibal, așa că am decis să-i construim un castel sau un fel de palat, pentru a încheia povestea, arzându-l”.

VIDEO: ruptly.tv

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate