Klaus Iohannis: „Nu intenționez să revenim la starea de urgență.”

0

Președintele Klaus Iohannis a transmis astăzi un mesaj către populație după consultarea cu experții Institutului Național de Sănătate Public.

„Trebuie să fim conștienți, fără să intrăm în panică, de faptul că ne aflăm într-o situație de sănătate publică deosebit de gravă. Am discutat astăzi cu experții Institutului Național de Sănătate Publică, oameni foarte dedicați, despre cum facem față acestei pandemii.

Dacă vrem să avem o viață apropiată de normalitate, este absolut obligatoriu să respectăm câteva norme și măsuri.

Eu recomand să purtați mască tot timpul atunci când ieșiți din casă, atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare. Păstrarea distanței, igiena mâinilor, evitarea aglomerărilor sunt la fel de importante.

Nu intenționez să revenim la starea de urgență.

Se lucrează la o metodologie mai bună pentru luarea celor mai eficiente decizii în județele și localitățile unde incidența infectărilor este mai mare, astfel încât măsurile necesare să se aplice rapid și să fie evitate restricții prea dure.”, a declarat președintele României.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate