Justițiarilor, interceptările nu ajung până în munți?

0

Partidul Ecologist Român a vorbit mereu despre inexistența justiției în România pe segmentul tăierilor ilegale de păduri și despre necesitatea promovării excesive a JUSTIȚIEI VERZI prin aplicarea legislației în vigoare, prin înăsprirea sancțiunilor și mai ales prin SCOATEREA DIN SERTARE a marilor dosare care vizează mafia pădurilor din țară noastră.

Ne plângem de corupți și de „marile tunuri” date în România, blamăm exclusiv clasa politică, care oricum a dezamăgit, dar nu mergem pe firul logic să luăm la întrebări marii justițiari care se laudă cu mici capturi și dosare ale sclavilor politici, ale purtătorilor de pix și nicidecum ale celor grei care permit și orchestrează abuzuri și ilegalități.

Vă plac protocoalele secrete și interceptările politicienilor cunoscuți dar, manevrele furturilor de lemn nu le-a văzut sau nu le-a ascultat nimeni? Interceptările nu ajung până în munți?

Având în vedere fenomenul schimbărilor climatice, sesizările românilor din ultimii ani, investigațiile jurnaliștilor din țară și străinătate, dar mai ales dezvăluirile acestora, Partidul Ecologist Român, singurul partid din România care a rămas fidel doctrinei ecologiste și promotor a măsurilor de protecție a mediului, cere imperativ actualului Procuror General Interimar al României, Bogdan Licu, să facă publică lista „reţelei de magistraţi specializaţi, ofiţeri de poliţie judiciară, experţi în domeniu” – anunțați în 2016 de către Augustin Lazăr, fostul Procuror General al României, când lansa noul concept de cercetare a defrișărior din România, precum și care sunt dosarele pe spețe de mediu, instrumentate de aceștia.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate