Juniorii de la Ceahlaul Piatra Neamt sunt campioni

1

Ieri, 17 aprilie, juniorii de la Ceahlaul Piatra Neamt au demonstrat pe stadionul Areni din Suceava ca sunt niste campioni, castigand meciul din finala cu CSS Botosani, dupa ce Alin Monac a inscris cu 5 minute inainte de incheierea disputei. Miza a fost castigarea Cupei Hagi Danone. Echipa Ceahlaul Piatra Neamt este campioana cluburilor.

CSS Botosani:Antrenor Cucu Paul.

Ceahlaul Piatra Neamt: Antrenor Axinia Florin

Evenimentul a fost marcat si de prezenta lui Gheorghe Hagi, ambasadorul competitiei, care i-a premiat pe juniorii de la Ceahlaul Piatra Neamt, oferind si autografe.

Cupa Hagi Danone este la a doua editie, fiind singura competitie de fotbal din Romania destinata copiilor cu varste intre 10 si 12 ani.

Cupa Hagi Danone este parte integrantă a turneului internaţional de fotbal Danone Nations Cup. La nivel mondial, Danone Nations Cup este cea mai importantă competiţie fotbalistică pentru copii sub 12 ani, susţinută de FIFA. La turneul final de anul acesta, care va avea loc în luna octombrie, in Spania, vor participa 40 de ţări. Alături de micii fotbalişti se va afla şi Zinedine Zidane, marele fotbalist francez, ambasadorul Danone Nations Cup.

Informatii suplimentare pe Cupa Hagi Danone si sportsuceava.ro.

Cititi si:

Cupa „Hagi Danone”.”Regele” a remarcat un copil adoptat de Florin Axinia

Juniorii de la Ceahlaul Piatra Neamt sunt campioni

Mihaela Iosub

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. milu spune

    ceahlau nu merita olinpia bicaz merita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate