Județul Neamț va participa la proiectul ”CRESC – capacități antreprenoriale în economia socială”

0

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind luarea unor măsuri în vederea participării Județului Neamț în proiectul ”CRESC – capacități antreprenoriale în economia socială”. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

SC Euzone Consultancy Network SRL propune încheierea unui acord de parteneriat pentru implementarea proiectului ”CRESC – capacități antreprenoriale în economia socială, ce va fi propus pentru finanțare în cadrul apelului de proiecte POCU AP4/PI 9.v/OS 4.16. 

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea contribuției la integrarea socială și economică a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile prin sprijinirea înființării de entități tip întreprinderi sociale la nivelul regiunilor Nord – Est, Sud – Est, și Sud – Muntenia.

 Pentru derularea activităților și atingerea obiectivelor propuse este necesar un buget total de 11.325.986.95 lei, se menționează în expunerea de motive.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate