Cine sunt salvatorii bărbatului intoxicat cu fum în incendiul din Piatra-Neamț

0

În această seară, în jurul orei 19.10, într-un apartament situat în municipiul Piatra-Neamț, pe Aleea Tiparului, a izbucnit un incendiu. (click aici pentru articol)

La sosirea la locul intervenției a echipajului de salvatori, ISU Neamț a informat că a fost găsit un bărbat de aproximativ 40 de ani, în stare de inconștiență. S-au executat manevrele de resuscitare de către pompieri, care au și pregătire paramedicală. În urma efectuării manevrelor de resuscitare, victima a răspuns acestor manevre cu succes și a fost predată echipajului SAJ în stare de conștiență. Victima se intoxicase cel mai probabil cu fumul care inundase apartamentul.

„Îi felicităm pe băieții care au reușit să îl readucă la viață pe bărbatul de aproximativ 40 de ani. Putem să spunem că echipajul de pompieri militari a fost îngerul păzitor al acestui bărbat.”, anunță reprezentanții ISU Neamț într-un mesaj adresat presei.

Respect salvatorilor!

Să-i cunoaștem pe îngerii păzitori, care își pun în fiecare zi viața în pericol pentru a salva alte vieți. Oamenii potriviți la locul potrivit.

Echipajul care a participat la intervenția din Piatra-Neamț a avut următoarea componență:

  • Plt. adj. Buțurcă Cătălin
  • Plt. adj. Ciucanu Ionuț
  • Plt. adj. Anăstăsoaie Dănuț
  • Plt. adj. Baghiu Danuț
  • Sg. maj. Floroaie Ionuț.

RESPECT!

FOTO: ISU Neamț
FOTO: ISU Neamț // Din foto lipsește plt.adj. Dănuț Baghiu

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate