Joi, 24 noiembrie, mai multe străzi din Piatra-Neamț și Vaduri rămân fără apă potabilă

4

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparații la rețeaua de distribuție a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de JOI, 24.11.2016, între orele 08:00-16:00, în următoarele zone:

în municipiul Piatra Neamț, pe străzile: Tineretului, Cornului, Măcieșului, Schitul Doamnei, Brazilor, Stejarilor, Cetinei, Gheorghe Asachi, Cartierul Văleni (inclusiv Văleni 1 si Văleni 2);

în localitatea Vaduri din comuna Alexandru cel Bun, pe străzile: Învățătorului, Vădurele, Virtuții, Independenței, Apusului, Malici, Arinilor, Murelor, Fragilor, Alunului, Islazului.

apa

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Mihai Filimon spune

  Dc

 2. Ana Angelik spune

  Iar?

 3. Neli Florea spune

  Mulțumesc pt anunț !

 4. Brehuta Carmen spune

  Buna seara,sunt curioasa ce apa se opreste pe strada Cetinei din Piatra Neamt? Noi nu avem apa si canalizare pe aceasta strada si daca sunteti amabili poate intrebati dvs.la Apa Serv si ne spuneti si noua. Poate apa din fantana se opreste? Vom vedea.Multumesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate