Jandarmii se perfectioneaza

0

Sergentul major Aionesei Iulian din cadrul Detaşamentului 1 jandarmi Mobil a participat la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, judeţul Dâmboviţa, la un stagiu de pregătire, în perioada 14 iunie – 09 iulie a.c.. Acesta s-a antrenat sub conducerea a trei instructori din cadrul Trupelor Poliţiei Înarmate Populare Chineze, alături de 64 de luptători, care provin din toate unităţile Jandarmeriei Române, subofiţerii fiind încadraţi în structurile de ordine publică, iar practicarea artelor marţiale contribuie substanţial la îmbunătăţirea forţei şi abilităţilor acestora, la antrenarea în ceea ce priveşte capacitatea de a lupta, dar şi din punct de vedere psihologic.
Luptătorii au fost instruiţi după modelul Trupelor Poliţiei Înarmate Populare Chineze, într-un stil de luptă fără armă, care foloseşte mişcări principale cum ar fi: loviturile de picior, loviturile de pumn, aruncările şi prizele, conţinutul pregătirii fiind împărţit în patru părţi: pregătirea de bază, aruncările, stilul de luptă Kung Fu, precum şi simularea luptei reale.
Jandarmii au prezentat un exerciţiu demonstrativ de arte marţiale şi au primit diplome de absolvire, dovadă a recunoaşterii aptitudinilor acestora în domeniul artelor marţiale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate