Jandarmii vor fi prezenţi şi în acest weekend la manifestările publice din judeţul Neamț

4

Şi în acest sfârşit de săptămână, jandarmii nemţeni vor fi prezenţi la manifestările publice ce vor avea loc pe raza judeţului Neamţ, unde vor asigura ordinea şi liniştea publică şi vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

În acest sens, în perioada 19-20 august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, împreună cu jandarmii de la Gruparea Mobilă Bacău şi în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Neamţ şi ISU Neamţ vor asigura un climat adecvat de ordine şi siguranţă publică în localităţile Cordun, Mărgineni, Piatra Şoimului, Cîndeşti, Borleşti, Taşca, Bodeşti, Vânători-Neamţ, Săvineşti, Podoleni, Cotu Vameş – comuna Horia și Costişa cu prilejul unor evenimente cultural-artistice dedicate zilelor comunelor.

De asemenea, duminică, 20 august a.c., în municipiul Roman se va desfăşura Turneul de Handbal Feminin ,,Roman Vodă Muşat” iar în Ştradul Municipal Piatra-Neamţ va avea loc Maratonul ,,Piatra peste Vale” şi cu acest prilej jandarmii vor fi şi ei prezenţi pentru prevenirea producerii oricăror incidente şi pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranţă publică.

Jandarmeria Neamţ le reaminteşte cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

În situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct oamenilor legii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. xx spune

  Ar trebui sa se ocupe si de tiganii care fura florile din oras si la vind la intrarea in piata,sint aceiasi tigani nederanjati de nimeni,in fiecare zi la datorie cu brate de flori

 2. Mirel Andrisoaei spune

  Dar hoţi de buzunare care fura prin piaţa cetaţeni în grija cui sunt.
  Sau sunt protejaţi precum FLOAREA DE COLŢ.

 3. Marius Daniel spune

  Nu cumva de asta avem politie locala???sau ei se transforma in politia rutiera?

 4. Anton Andrei Gabriel spune

  Ar fi frumos sa salte si cersatoriii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate