Jandarmii nemțeni, alături de elevi din prima zi de școală

0

În prima zi de școală, jandarmii nemțeni au fost alături de elevi, cadre didactice și părinți cu ocazia festivităților de deschidere a noului an școlar.

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea oricăror încercări de încălcare a normelor de conviețuire socială, creșterea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic, jandarmii vor acționa și în anul școlar 2019 – 2020, în sistem integrat, în zona unităților de învățământ aflate în responsabilitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Odată cu începerea noului an școlar, jandarmii vor continua să desfășoare activități preventiv-educative în mijlocul elevilor, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte referitoare la prevenirea delicvenței juvenile, modalitățile de evitare a cazurilor de victimizare, măsurile de siguranță în diferite medii sociale dar și consecințele juridice ale unor fapte și comportamente care contravin normelor legale.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț urează tuturor elevilor mult succes, sănătate și spor la învățătură iar personalului didactic dar și părinților, satisfacții, împliniri, putere de muncă și multe bucurii.

Informații furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate