(FOTO) Razie printre taximetriștii din Piatra-Neamț

1

În perioada 03.09.2019 – 06.09.2019, efectivul Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra-Neamț, a organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcării legislației în vigoare privind activitatea de taximetrie, pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Cu această ocazie au fost verificați 94 de conducători auto care desfășurau activități de taximetrie, fiind aplicate 53 de sancțiuni contravenționale ( 38 de amenzi în valoare totală de 20.390 de lei).

Pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003A – privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și ale HCL 305/2013, privind transportul în regim de taxi,  au fost sancționați 16 conducători auto, cu amenzi cuprinse între 1000 și 5000 de lei (în valoare totală de 10.300 de lei), iar într-un caz a fost aplicată măsura complementară de ridicare în vederea retragerii, a unei autorizații taxi întrucât aparatul de taxat și lampa TAXI nu erau funcțiune și nici nu s-a eliberat bon clientului.

De asemenea, în aceeași perioadă au fost sancționați și 3 proprietari de autoturisme  pentru încălcarea HCL 7/2010, privind normele de gospodărire, întreținere, curățeniei și estetică, pentru parcarea autoturismului pe spațiul verde sau pe trotuar.

sursa: Poliția Locală Piatra-Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. ESCOBAR spune

    Bravo! Uite ca Politia Locala face si ceva util…cautati-i si de seminte sau transpiratie…o sa ramaneti uimiti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate