Jandarmii au fost ghizi pe Ceahlau pentru un grup de 10 elevi din Onesti

0

Jandarmii montani din Durău şi Bicaz i-au condus pe cei 10 elevi de la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” Oneşti, parteneri în cadrul Clubului de Turism Montan „NEMIRĂM”, pe traseele din masivul Ceahlău.jandarmi
Elevii au hotărât ca săptămâna în care s-a desfăşurat Programul şcolar „Să ştii mai multe, să fii mai bun” să o petreacă în zona montană a Jud. Neamţ şi au transmis o solicitare către Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ prin care cereau sprijin de la jandarmii montani.
Astfel pe parcursul celor cinci zile elevii au campat cu cortul în Izvorul Muntelui, iar jandarmii i-au condus pe aceştia pe traseele turistice până la Cascada Duruitoarea, Vârful Toaca, Cabana Dochia şi Durău, tinerii fiind impresionaţi de frumuseţea zonelor montane nemţene.
Sorin Ifrim, profesor la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” Oneşti:„Pentru mine nu este pentru prima dată când vin în Munţii Neamţului, dar am ţinut să-i aduc pe aceşti copii minunaţi să cunoască zona deosebit de frumoasă. Am vrut să le arăt că se pot face excursii, fără mari eforturi financiare, deosebit de frumoase, cu cortul şi mâncare la ceaun şi grătar şi că se poate trăi şi fără televizor, calculator…”

 

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate