Jandarmii au asigurat ordinea la meciul Steaua – Otelul

0

Duminică 17 iulie a.c., cu ocazia disputării Super Cupei României, între echipele F.C. Steaua Bucureşti şi F.C. Oţelul Galaţi, măsurile de ordine au fost asigurate de 700 jandarmi, poliţişti, poliţişti locali, lucrători ISU şi agenţi G4S. Forţele de ordine au însoţit suporterii celor două finaliste, pe timpul cât cele două grupări s-au aflat în municipiul Piatra Neamţ, pentru a preveni săvârşirea unor violenţe.

De asemenea, în jurul stadionului şi în arena sportivă, s-au luat măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii publice. Pe timpul misiunii de la finala Cupei României nu s-au înregistrat incidente deosebite. Cu toate că majoritatea suporterilor au avut un comportat normal, impus de acest eveniment, 3 suporterii au încălcat prevederile legale şi au fost sancţionaţi pentru săvârşirea unor contravenţii, toate faptele sancţionate fiind observate de către jandarmi în apropierea Stadionului, pe Bulevardul Decebal.


Un suporter al echipei Steaua Bucureşti a intrat într-un conflict verbal cu susţinători ai echipei Oţelul Galaţi, dar la apariţia jandarmilor s-a calmat, fapt pentru care a fost sancţionat doar cu avertisment pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Doi fani ai echipei Oţelul Galaţi, ambii din Tulcea, au intrat în conflict cu un localnic deoarece acesta susţinea echipa adversă, agresându-l uşor pe acesta. Au fost observaţi de către jandarmi care au luat măsura sancţionării tulcenilor Lucian C., de 24 ani şi Liviu A., de 23 ani, cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei fiecare pentru provocare de scandal, cf. Legii 61/19991 R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate