Incendii in Neamt, 16-18 iulie

0

Incendiu în comuna Stăniţa (16.07.2011)


 

La ora 20.06, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje (aparţinând lui Florin B.) din localitatea Poienile Oancei.

Incendiul a fost cauzat de trăsnet. Au ars cca 1000 kg de furaje (fân). Pompierii militari au fost sprijiniţi de SVSU Stăniţa.

 

Incendiu în comuna Cordun (17.07.2011)

 

La ora 08.59, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o butelie dintr-o bucătărie (aparţinând Măriuţei T.) din localitatea Cordun.

Proprietara a verificat scăpările de gaz de la butelie, folosind flacără deschisă. Au ars butelia, regulatorul de presiune şi futunul de racordare. Pompierii militari au intervenit cu ajutorul tehnicii din dotare, evitând producerea unei explozii şi propagarea incendiului la materialele combustibile din bucătărie.

 


Incendiu în oraşul Bicaz (18.07.2011)

 

La ora 05.21, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe (aparţinând lui Dumitru D.), situată pe strada Codrului din oraşul Bicaz.

Incendiul a fost cauzat de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a-l genera. Fiul proprietarului (Valentin D., 26 de ani, cunoscut cu antecedente penale, probleme de natură psihică şi consumator de substanţe halucinogene), a incendiat bunurile din dormitor. Au ars bunuri casnice, un pat, iar un câine a fost găsit carbonizat.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate