Jandameria a asigurat ordinea in Neamt la inceput de an scolar

0

Odată cu începerea unui nou an şcolar, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, au participat la menţinerea ordinii şi liniştii publice în zona instituţiilor de învăţământ din municipiul Piatra Neamţ, municipiul Roman, oraşul Târgu Neamţ, oraşul Bicaz şi comuna Ceahlău.


Elevii s-au familiarizat cu prezenţa jandarmilor alături de poliţişti în cadrul patrulelor mixte în zona instituţiilor şcolare sau adiacente acestora, care au sarcina să asigure climatul de siguranţă civică, să prevină şi să combată fenomenul contravenţional sau penal, astfel încât procesul de învăţământ să nu fie tulburat. Pentru prevenirea oricăror evenimente negative la nivelul mun. Piatra Neamţ, mun. Roman şi oraşul Târgu Neamţ, sunt constituite capacităţi de intervenţie care vor sprijini jandarmii şi poliţiştii aflaţi în serviciu sau vor răspunde la solicitări la telefonul de urgenţă 112.
Jandarmeria Neamţ adresează tuturor elevilor succes în noul an de învăţământ 2012-2013.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate