Jale pentru nemțenii care au investit bani în Bitcoin și alte criptomonede

4

Mulți nemțeni au investit bani in criptomonede în speranța unui câștig rapid și facil. Din păcate, indiferent de moneda virtuală în care au investit, săptămâna trecută au pierdut 50% din bani după ce piața internațională de criptomonede a căzut.

Avem nemțeni care și-au investit economiile, au făcut credite sau alte sacrificii pentru a investi în Bitcoin, monedă virtuală care a scăzut de la 59.000$ la data de 10 mai la 31.000$ azi, 23 mai.

Dacă piața de monedă virtuală nu se stabilizează și nu începe să crească până la finele lunii, sunt șanse mari ca cei care au investit în criptomonedă să piardă și până la 90% din bani.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Ramona Ana spune

  Sa imi spună si mie cineva daca e adevărat,

 2. Marius spune

  Varful BTC a fost la 64.000 de dolari si da, a cazut pana la 31.000 cat sa lichideze o gramada de oameni care faceau trading cu leverage, dar uite ca deja astazi, la doar o zi dupa acel 31k, deja se indreapta vertiginos spre 40k. (la momentul scrierii comentariului BTC se afla la 37.700$.

 3. Bitcoin spune

  vorbesti prostii, ai vazut si 2 articole mai colo-coace si ti-ai facut tu o parere asa, un sfat pentru cei care au investit, lasati-va banii in conturi nu scoateti nimic 1 luna sau 2 luni si o sa aveti surprize.

 4. Marcel spune

  E mai ușor să speculezi decât să muncești. Sau nu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate