Iustin Paraschiv, noua revelație de la Vocea României. Tânărul din Piatra-Neamț a întors toate scaunele juraților

0
FOTO: Vocea României

Iustin Paraschiv a întors toate scaunele juraților de la Vocea României în ediția de vineri, 8 septembrie, cu interpretarea piesei „Dancing On My Own”.

Pe lângă aprecierile juraților, Iustin a avut parte și de o surpriză de proporții pe scenă: i s-a sărbătorit majoratul, iar jurații i-au cântat „La mulți ani”. Tudor Chirilă chiar i-a dedicat piesa, foarte potrivită momentului, de la Vama Veche „18 ani”, făcând o asociere între momentul lui Iustin și ceea ce David Bowie a reușit să facă pe marile scene ale lumii.

Cu o voce de excepție, o sensibilitate aparte și un look deosebit, Iustin are șanse mari să ajungă departe în concurs și, de ce nu, chiar în marea finală. Antrenorul ales de Iustin, cel care îi va îndruma pașii în competiție, este Smiley.

Iustin este fiul regretatului părinte al Garnizoanei Piatra-Neamț, pr. militar Cristian Paraschiv, trecut la cele veșnice anul trecut. Tatăl său este cel care l-a îndrumat pe calea muzicii.

Îi dorim mult succes!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate