ISU Neamț: O misiune pirotehnică și trei de stingere a incendiilor

0

incendii

Misiuni de stingere a incendiilor
Miercuri, 16.11.2016 la ora 19:31, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un apartament dintr-un bloc de locuințe, în municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. În urma incendiului au ars: un tricou aflat pe un calorifer electric și s-a degradat vopseaua de pe acesta. Cauza probabilă a incendiului: acțiunea unei persoane iresponsabile.

Joi, 17.11.2016, ora 01:10, dispeceratul integrat ISU-Ambulanță a fost anunțat prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o anexa gospodăreasca din orașul Tîrgu Neamț, anexa Humulești. La locul producerii evenimentului s-au deplasat un ofițer și zece subofițeri cu doua autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț. La sosirea forțelor de intervenție exista suspiciunea că o persoană a fost surprinsă de incendiu în interiorul anexei. Pompierii militari au descoperit în interior o persoană decedată, de sex masculin, în vârstă de 49 de ani. Au ars: 20 mp de planșeu din lemn, cca. 80 mp acoperiș grajd, 5 tone de fân, obiecte de mobilier și tâmplărie din încăpere. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Joi, 17.11.2016, ora 03:40, dispeceratul integrat ISU-Ambulanță a fost anunțat prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din satul Brusturi, comuna Brusturi. La locul producerii evenimentului s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț. Pompierii salvatori au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului. Au ars: cca. 3 mp perete din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Misiune pirotehnică
Miercuri, 16.11.2016, ora 15:35, dispeceratul integrat ISU-Ambulanță a fost anunțat prin apel la „112”, despre despre descoperirea unui element de muniție în satul Breaza, comuna Bîrgăoani. La locul producerii evenimentului s-au deplasat trei subofițeri cu autospeciala pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. Proiectilul exploziv, cal. 57 mm, provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Echipa pirotehnică a ridicat proiectilul descoperit și a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafață de cca. 300 mp, nemaifiind descoperite alte elemente de muniție.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate