ISU Neamț: 11 incendii stinse de pompieri în perioada 3- 6 martie

0

incendii-neamt

Vineri, 03.03.2017, la ora 10.35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o anexă din satul Almaș, comuna Gârcina. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars anexa cu o suprafață de cca. 70 mp, acoperișul din asterială lemn și tablă ondulată, 2 tone furaje, 3 mc cherestea și 3 biciclete. Din cauza temperaturii degajate s-a deteriorat fațada casei de locuit pe o suprafață de 10 mp și s-au spart geamurile de la garaj. Împrejurarea determinantă a producerii a fost cablu electric defect.

Vineri, 03.03.2017, la ora 14.16, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o anexă din satul Telec, comuna Bicazu Ardelean. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț și 6 voluntari cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. În urma incendiului au ars anexa cu o suprafață de cca. 30 mp, acoperișul din asterială lemn și țiglă, scule electrice și mobilier. Împrejurarea determinantă a producerii a fost coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Vineri, 03.03.2017, la ora 15.30, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu 1 autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars cca 100 mp de vegetație uscată. Împrejurarea determinantă a producerii a fost foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 04.03.2017, la ora 13.05, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de coceni cu propagare la casa de locuit în comuna Gherăiești, sat Gherăiești. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. În urma incendiului, au ars aproximativ 500kg coceni de porumb, a fost salvată casa de locuit. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia fiind dată de foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 04.03.2017, la ora 15.15, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Dobreni, sat Dobreni. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 200mp. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia fiind dată de foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 04.03.2017, la ora 15.41, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Crăcăoani, sat Crăcăoani. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 9ha. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia fiind dată de foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 04.03.2017, la ora 20.12, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință în comuna Ion Creangă,  sat Averești. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia fiind dată de coș de fum necurățat de funingine.

Sâmbătă, 04.03.2017, la ora 23.09, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință în comuna Țibucani,  sat Țibucani. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de cca 80mp. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia fiind dată de coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Duminică, 05.03.2017, la ora 11.51, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Negrești, sat Negrești. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 5000mp. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia fiind dată de focul deschis în spații deschise.

Duminică, 05.03.2017, la ora 17.59, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în municipiul Piatra Neamț. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars obiecte de îmbrăcăminte și s-a degradat podeaua pe o suprafață de aproximativ 1,5 mp. Împrejurarea determinantă a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Luni, 06.03.2017, la ora 01.44, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje în localitatea Dagâța, com. Dagâța, jud. Iași. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Punctului de lucru Poienari. În urma incendiului au ars circa 10 tone de fân și circa 20 ml gard din scândură. Împrejurarea determinantă a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate