ISJ Neamț: Programul de recuperare a zilei de 23 ianuarie

8

recuperare elevi

Având în vedere faptul că ziua de luni, 23 ianuarie 2017, este declarată zi liberă prin HG nr 28 din 18 ianuarie 2017, unitățile de învățământ vor stabili programul de recuperare a orelor după cum urmează: sâmbătă, 28 ianuarie 2017, în regim de program normal sau prin prelungirea programului școlar zilnic în zilele lucrătoare până pe data de 31 ianuarie 2017, se arată într-un comunicat remis de ISJ Neamţ. 

 Programul  de recuperare stabilit de fiecare unitate de învățământ va fi transmis prin adresă oficială  inspectorilor teritoriali până miercuri,  25 ianuarie, se mai menţionează în comunicat.

8 Comentarii
 1. Pascu Alin spune

  Sa vad eu cine se duce =))))

 2. Ema-Gabriela spune

  Nu le-a ajuns parlamentarilor vacanța de iarnă și vor să mai ajungă prin cine știe ce stațiuni și și-au prelungit vacanța? PATETIC!!! Mai bine ar sta profesorii acasă, nu cred că va da cineva pe la ore…

 3. Ema-Gabriela spune

  În primul rând, navetiști plătesc drumul sâmbăta și duminica, nu mi se pare normal să se vină la școală. Nu a întrebat nimeni dacă noi suntem de acord cu ziua liberă și nici dacă să se recupereze sâmbătă. Nu le-a ajuns parlamentarilor vacanța de iarnă si mai vor una pentru a ajunge la ski, sau cine știe unde?
  Stați liniștiți, nu știu câți vor veni la ore sâmbăta, mai bine stați acasă, dragi profesori.

 4. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

  dar ce au cerut cumva elevii aceasta zi libera//////////////////////////????????? de ce nu v a pune ti aceasta intrebare????????????

 5. Andreea Maria Achiriloaie spune

  De parcă suntem noi elevii vinovați că cei din Guvern vor încã o zi liberă!

 6. Ioana Ungureanu spune

  Nu.mi se pare normal deloc sa venim pe 28 la scoală sâmbătă mai bine recuperam în timpu săptămânii nu în weekend cei navetisti de la tara sigur nu vor fi deacord cu regula asta aprobată de voi!!

 7. Dragoș Mihai spune

  Poate sa vina si cu politia.. Nu vin la scoala sambata nici sa ma inpusti!

  1. DEnis spune

   Si eu la fel

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate