Irimia Marius de la USR calcă pe urmele lui Iulian Bulai

0

Din păcate, încă un USR-ist s-a făcut de râs printr-o postare care nu-i face cinste.

USR-istul Irimia critică în postarea sa o ieșire neinspirată a trei parlamentari PSD de Neamț, care, în loc să păstreze caracterul colectiv al protestului, au simțit nevoia să se pozeze separat de grupul PSD. Deci, nicio obiecție la faptul că domnul Irimia a criticat PSD-iștii.

Observația noastră este legată de modul incalificabil în care Irimia Marius alege să-i caracterizeze pe cei trei care au cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu: ”un cârciumar, o piți și un portar”.

Din capul locului ar trebui să înțeleagă USR-istul Irimia că un cârciumar, un portar, un necalificat și orice alt om care muncește în țara aceasta are dreptul să ceară demisia oricărui ministru, chiar și a celui pe care îl susține Irimia. În plus, este o lipsă de respect față de cârciumari și portari să le folosești ocupațiile, meseriile lor în sens peiorativ. Se cheamă nesimțire.

Nu în ultimul rând, să o denumești pe o femeie în mod public și asumat ”piți” doar pentru că poți este ceva de neiertat. Acea femeie, indiferent de ce face, este o mamă al cărei copil are și el acces la Facebook și vede ce scrie un politician asumat pe nume Marius Irimia despre mama lui, cum la fel au acces la aceste exprimări nesimțite și colegii copilului. Domnul Irimia are copii și ar trebui să conștientizeze ce face cu o astfel de exprimare.

Desigur că sunt mulți alți politicieni care au făcut la fel ca Marius Irimia sau poate chiar mai rău, doar că de la acei alți politicieni ne așteptăm să vedem astfel de derapaje, de la Marius Irimia nu. Aveam cu totul și cu totul altă părere despre dumnealui, dar se pare că dacă nu era la fel ca alții … a devenit. Păcat…

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate