IPJ Neamț: Surprinși de polițiști după ce au sustras material lemnos dintr-o rampă silvică

0

lemn-sustras

Surprinși de polițiști, imediat, după ce au sustras material lemnos dintr-o rampă silvică În seara zilei de 15.01.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizaţi despre faptul că două persoane sustrag material lemnos din rampa silvică situată pe raza satul Pângăraţi. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar, în apropierea rampei silvice, a fost depistată în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Pângăraţi. În autoutilitara se mai afla un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, iar cu ocazia controlului efectuat a fost găsită în lada autoutilitarei cantitatea de 1,5 m.c. material lemnos specia fag.
În urma cercetărilor s-a stabilit că lemnul a fost sustras din rampa silvică, fiind ridicat de polițiști în vederea confiscării şi dat în custodia Ocolului Silvic Vaduri. Polițiștii au dispus măsura confiscării speciale a autoutilitarei, în temeiul art. 112 din Cod Penal, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de material lemnos.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate