IPJ Neamț: Acțiuni rutiere desfășurate de polițiști în acest weekend

0

actiune-politstii-nemteni

Pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi pentru diminuarea riscului rutier, în acest weekend, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au desfăşurat acţiuni preventiv-reactive, pe tronsoanele de drum ce prezintă un risc crescut de accidente.
La aceste activități desfășurate, în sistem integrat, au participat efective de poliţie rutieră şi ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, radarele folosite fiind amplasate în sistem cascadă. Astfel, în cadrul acestei acțiuni, poliţiştii au depistat 25 de conducători auto, care nu au respectat legislaţia în vigoare și cărora le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule. Dintre aceștia, 12 au fost sancționați pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h,  iar 8 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au constatat patru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care una de conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Totodată, polițiștii au aplicat 339 de contravenții, dintre care 200 au reprezentat sancționarea nerespectării regimului legal de viteză, 14 abaterile săvârșite de pietoni iar 6 de bicicliști, 15 sancțiuni fiind aplicate pentru constatatrea unor defecțiuni tehnice minore.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate