IPJ Neamț, surpriză pentru micul luptător: „La doar 12 ani, Cristian ne-a oferit o emoționantă lecție de viață”

0

Gest mare de la un mic campion – La doar 12 ani, Cristian ne-a oferit o emoționantă lecție de viață

În seara de 9 mai, în timp ce dispozitivul de ordine și siguranță publică al Poliției municipiului Piatra-Neamț desfășura controale într-un filtru organizat pe o stradă din Piatra-Neamț, a fost plăcut surprins de un băiat de 12 de ani, care le-a înmânat o medalie în semn de recunoștință și respect față de eforturile pe care le depun în combaterea Covid-19.

Cu admirație în ochi, acesta le-a mulțumit forțelor de ordine care veghează zilnic asupra siguranței lui și a celorlalți cetățeni.

Medalia care l-a clasat pe Cristian pe cel mai înalt loc de pe podium, a fost câștigată la primele concursuri de luptă, cu multă muncă și disciplină.

Astăzi, am decis să îl recompensăm și să îi oferim o diplomă și o cupă câștigată de polițiști în semn de apreciere și deplină recunoștință față de gestul său.

Ne înclinăm cu onoare și îți mulţumim pentru lecţia de viaţă oferită la o vârstă atât de fragedă!”, a transmis IPJ Neamț.

Citiți întreaga poveste mai jos:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate