IPJ Neamt solicita sprijin pentru identificarea unui sofer care a părăsit locul accidentului

0

În ziua de 2 ianuarie 2011, în jurul orei 20.10, Poliţia municipiului Piatra Neamţ a fost sesizată de Spitalul Judeţean Neamţ despre faptul a fost adusă pentru primirea de îngrijiri medicale V. Silvia, de 58 de ani, din Piatra Neamţ, care susţine că ar fi fost victima unui accident rutier produs în municipiul Piatra Neamţ. În urma audierii sale femeia a relatat că, în ziua de 2 ianuarie, în jurul orei 16.30, ar fi fost acrosată de un autoturism pe str. Dărmănesti, iar conducătorul auto ar fi urcat-o în masină si ar fi transportat-o pe str. Mihai Viteazu, abandonând-o în faţa unui bloc. Femeia a fost diagnosticată cu fractură gamba stângă, fractură radius stâng si fractură piramidă nazală.
Poliţistii Serviciului Rutier au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier si pentru identificarea soferului. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul rutier sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze, gratuit, 112!

IPJ Neamt

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate