IPJ Neamț: Polițiștii au confiscat 1607 de țigarete deținute ilegal

0

tigarete confiscate

În ziua de 29.01.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna împreună cu cei din cadrul posturilor de poliție rondate s-au sesizat din oficiu și au organizat un control la o unitate economică din localitatea Sagna.
În urma verificărilor efectuate, o tânără de 23 de ani a fost surprinsă în flagrant în timp ce deținea si comercializa țigări de contrabanda fără timbru fiscal. În unitatea economică, cu obiect principal de activitate comercializare de bunuri, au mai fost găsite, într-un dulap situat sub tejgheaua barului, 414 de țigarete, fără timbru fiscal.
În prezența administratorului barului, un bărbat de 43 de ani, din Sagna a fost verificată și o anexă a unității, de unde au fost ridicate 1200 țigarete aflate în 6 cartușe de țigări, de proveniență Ucraina, fără timbru fiscal.
Cantitatea totală de 1607 de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate