IPJ Neamț: Polițiștii au confiscat 1.543 de petarde și o baterie de artificii

1

petarde-confiscate

În data de 30.12.2016, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat pe strada Stefan cel Mare din mun. Roman, un bărbat de 32 de ani, care deținea fără drept asupra sa o baterie de artificii cu 19 focuri. Articolele pirotehnice a fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Tot în data de 30.12.2016, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Mun. Piatra Neamţ au executat o acţiune în zona Dărmăneşti, ocazie cu care au identificat într-un bar un bărbat de 47 ani, care avea asupra sa un nr. de 5 cutii, a câte 60 bucăți de minipocnitori.
Sâmbătă, 31.12.2016, în urma unor verificări, polițiștii Postului de Poliţie Borca, au identificat un bărbat de 81 din localitate, care deţinea la domiciliul său şi comercializa articole pirotehnice fără drept. În cauză s-au ridicat şi confiscat 883 pocnitori, deținute ilegal.
Tot sâmbătă, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției mun. Roman a depistat, în flagrant, un bărbat de 40 de ani, din Săbăoani, pe str. Sucedava, în timp ce avea asupra sa 360 petarde, interzise la deţinere. Petardele au fost ridicate în vederea confiscării și, în toate cazurile, au fost demarate cercetările pentru săvârșirea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu obiecte pirotehnice.
În perioada sărbătorilor de An Nou nu au fost înregistrate evenimente negative produse pe fondul operațiunilor cu articole pirotehnice fără drept.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ciprian Avădanei spune

    De aia nu am gasit sa cumpar petarde de revelion la urmatorul revelion dau comanda pe internet….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate