IPJ Neamț: Minor de 16 ani, suspect de tâlhărie, reținut de polițiști

0

În data de 14 decembrie 2016, lucrătorii Serviciului Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 ore, pe baza de ordonanță de reținere, a unui minor de 16 ani din Piatra-Neamț pentru săvârșirea înfracțiunii de tâlhărie.arest-preventiv
În fapt, minorul este suspect că în seara zilei de 4 decembrie a.c., prin amenințări cu acte de violență a deposedat un bărbat de 26 ani de suma de 10 lei. Astăzi, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra_Neamț cu propunere de arestare prevenivă.

De asemenea, tot în ziua de 14 decembrie 2016, lucrători din cadrul Poliției mnunicipiului Piatra-Neamț au depistat un minor de 17 ani din Roznov pe numele căruia Judecătoria Piatra-Neamț a emis la data de 6 decembrie 2016 un mandat de arestare preventivă.
În fapt, în noaptea de 17/18 noiembrie 2016., minorul este suspect că a pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale care avea punctul de lucru pe raza municipiului Piatra-Neamț iar din interior a sustras țigarete în valoare de 1.446 lei.
Astăzi, suspectul va fi prezentat la Judecătoria Piatra-Neamț pentru confirmarea mandatului de arestare

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate