IPJ Neamț: Acțiuni pentru limitarea consecințelor produse pe fondul excesului de viteză

1

viteyomani

 În acest weekend, polițiștii rutieri sunt angrenați în acțiuni desfășurate pe raza întregului județ, pentru reducerea accidentelor de circulației produse pe fondul excesului de viteză.

Astfel, ieri, mai multe echipaje de poliție rutieră au fost concentrate pe zona Romanului, sectoarele de drum DN 2 și DN 15D. În urma abaterilor înregistrate de aparatura radar amplasată atât pe autospeciale inscripționate cât și pe cea neinscripționată, polițiștii rutieri au reținut 28 de permise de conducere și au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză.

Exemplu:  Un conducător auto de 22 de ani a fost depistat circulând cu viteza de i, după care autoturismul condus de acesta a mai fost  înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h pe un sector de drum cu restricției de viteză la 50km/h. Prin urmare, pentru cele două abateri săvârșite în aceeași zi, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 925 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 180 de zile. Astăzi acțiunile sunt continuate cu preponderență pe DN 2, dar și pe sectoarele de drum DN15, DN 15B, DN 15D, DN 12C.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. elena spune

    foarte bine..chiar multumesc politiei.nu se mai poate circula corect cu limita legala in orasul piatra neamt pt ca imediat edyi clansonat .injurat sau semne obscene uneori de catre cei foarte multi grabiti.deci sa ajuns ca daca conduci calm si legal esti prost.si culmea..ti se baga in fata ta in sensul giratoriu..intersectii si chiar pe doua benzi cu viteza fara sasi se uite ati taie calea la 1m trebuind sa eviti tu invonstienta lor.e prea multa agitatie si graba in piatra in trafic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate