IPJ Neamț: 11 arestați după scandalul monstru din Săvinești

0

Polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Roznov au dispus măsura reținerii față de unsprezece persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 71 de ani, pe care le-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. (click aici pentru detalii)

FOTO: ARHIVA

La data 9 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați despre faptul că pe strada Bistriței din localitatea Săvinești, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au participat la aplanarea conflictului și implicit, la identificarea și conducerea la sediul poliției a 11 persoane,  cu vârste cuprinse între 31 și 71 de ani, toți din Săvinești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în urma unui conflict survenit pe fondul unor neînțelegeri între o femeie de 36 de ani și soțul său, de 31 de ani, ambii din Săvinești, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic reciproc.  În urma conflictului, o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 62 de ani, din Săvinești, au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 11 persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor implicați. 

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate