Ionuț Ursu, un nemțean de nădejde. Voluntariat în taberele de refugiați de la Salonic

0

Ionuț Ursu (tânărul din Neamț cunoscut pentru munca depusă ca voluntar și iubirea față de oameni) a plecat de curând spre Salonic (Grecia) unde va încerca să fie un adevărat sprijin pentru persoanele din taberele de refugiați.16252422_1443492742351240_516548128034580289_o

”Eu și colegii mei am ajuns cu bine la Salonic. Aici vom începe munca de voluntariat în taberele de refugiați, unde avem ca scop creșterea calității vieții refugiaților. Pe lângă voluntariat vom împărți ajutoarele primite de la sponsorii din Piatra-Neamț, Cluj și oameni simpli din București.”, a declarat Ionuț Ursu într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.
De asemenea, Ionuț a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au susținut în acest demers.

În prezent, Ionuţ Ursu are propriul său ONG –Volunter for Life, iar ultima acţiune desfăşurată de acest tânăr cu suflet mare, înainte de a pleca în Grecia, a fost una de îngrijire a oamenilor fără adăpost, la începutul săptămânii, în Bucureşti.

Despre povestea de viață (una ieșită din tipare) a lui Ionut Ursu, dar și despre contribuția sa în domeniul voluntariatului găsiți mai multe detalii în următoarele articole:

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate