Ionel Arsene: În spatele pretenției de a impune teme europene pentru scrutinul de pe 25 mai, președintele ascunde campania pe care o desfășoară în favoarea Partidului Mișcarea Populară

2

Deputatul Ionel Arsene, în cadrul declarației depuse la Camera Deputaților, a făcut referire implicarea președintelui Traian Băsescu în campania electorală în favoarea unui partid politic.
Asistăm în ultima perioadă la o încercare de deturnare a campaniei electorale venită din partea președintelui Traian Băsescu. În spatele pretenției de a impune teme europene pentru scrutinul de pe 25 mai, președintele ascunde campania pe care o desfășoară în favoarea Partidului Mișcarea Populară. Este dezamăgitor că președintele acestei țări duce în derizoriu tocmai acele teme despre care susține că partidele politice trebuie să țină cont în campania pentru Parlamentul European”, susține Ionel Arsene.
Parlamentarul social-democrat a mai arătat că „alianța formată de PSD, UNPR&PC a adus în discuție, în cadrul campaniei electorale, temele cu adevărat importante pentru români: valori naționale, crearea de locuri de muncă, dezvoltarea economiei, sprijinirea oamenilor de afaceri, reprezentarea reală a României la Bruxelles. Asta în timp ce președintele nu face altceva decât să încerce să deturneze aceste discuții, pentru a muta atenția publicului spre propriul său partid, prin acțiuni ridicole de imagine. Nu știu cum îi poate ajuta pe cei de la P.M.P o poză cu Traian Băsescu pe plajă, dar știu sigur că pentru români este mult mai important să vadă că pe politicieni îi interesează cu adevărat problemele lor și că încearcă să găsească soluții pentru acestea. Ceea ce premierul Victor Ponta și partidele din alianța noastră reușesc să demonstreze constant”.
Deputatul Ionel Arsene a făcut referire și la reacția cetățenilor față de acțiunile lui Traian Băsescu: „Cred că președintele a pierdut de multă vreme contactul cu românii. Voturile din 2009 cu care obișnuiește să se laude uneori nu mai au susținere în realitate acum. În calitate de reprezentant în Parlament al județului Neamț, vă pot spune că alegătorii din județul meu nu vor să mai audă de președinte. Ei sunt interesați de ce putem face pentru a crea mai multe locuri de muncă și pentru a le asigura accesul la educație și servicii medicale cât mai bune. Asta înseamnă România reală, nu cea pe care o vede Traian Băsescu din spatele porților de la Cotroceni”.
Guvernarea PSD, UNPR&PC implementează proiecte care vizează crearea de locuri de muncă, sprijinirea mediului de afaceri și dezvoltarea economiei. Încercăm constant să găsim soluții pentru a le asigura vârstnicilor noștri un trai cât mai bun și depunem toate eforturile pentru a le oferi tinerilor un viitor sigur în România. Pentru că dincolo de orice campanie electorală, noi suntem cu adevărat responsabili pentru binele românilor și pentru nivelul lor de trai, nu cei care încearcă să-i păcălească cu false teme de campanie electorală sau făcând campanii pentru partide politice cu încălcarea Constituției”, a mai precizat deputatul PSD.

2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Auziti, excelenta chestia cu Basescu e decolorata si chiar zbarcita, asa ca mai scutiti-ne ca ni se apleaca . Azi gasii in cutiuta postala un portret mititel pe care scria sa-l votez p-un anume Rotaru Alex. Baiet frumusal, nica di zas, da io n-am auzit d-aista di cand ma stiu. Am pute sa stim si noi cam ci hram poarta catindatu’ aista, cu ci s-o deosebi el di Elena ? Aia din Plescoi, nu di la Troia. Putem sa negociem unde sa pun stampila, sa stiti.

  2. Ticu spune

    Marele om politic, Arsene,avandu-l tutore pe Stefan,s-a apucat sa-l critice pe Basescu.Prin Tg.Neamt s-au pus curcile pe ras. Oare de ce?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate