Ionel Arsene răspunde întrebărilor cetățenilor din județul Neamț

0

Pe pagina de facebook a președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, întrebările nemțenilor curg și, în calitate de responsabil cu administrația din județ, Ionel Arsene face tot posibilul să răspundă la cât mai multe. Mai jos e doar un exemplu de răspuns la o întrebare extrem de pertinentă, cum sunt multe altele adresate de cetățenii județului.

Întrebare L.T.: Domnu Ionel, eu apreciez ce faceti, felicitari dar am o intrebare si anume: cand va referiti la nemteni, va referiti doar la cei din P.Neamt si Roman? Mie asa mi se pare! Vb mereu d spitalul jud.P.aneamt si Roman. Ok. Nimic rau! Dar de spitalul Tg.Neamt? Stiti ca nu au nimic? Sunt zero la aproape tot? Stiu din surse sigure. Sunt din.Vanatori Neamt si va cunosc si pe dv. Daca sunteti din Grumazesti n.ar trebui sa va indreptati atentia si spre acest spital? Cred ca asa ar fi corect daca tot vb de nemteni. N.o spun cu rautate, va admir munca si aveti tot respectul dar…ar trebui sa vedeti un pic si situatia de la spitalul Tg.Neamt! Sanatate si mult succes in continuare!

Răspuns Ionel Arsene : cuvintele îmi sunt sărace să pot cuprinde dragul și preocuparea de Vânători, Grumăzești, Humulești, Petricani, Pipirig, Topolița, Agapia, Văratec, Ghindăoani … si fiecare loc și colț de Neamț în parte.

Sănătatea este cea mai importantă întotdeauna și, azi, mai mult ca niciodată.
Nu am cum să uit Târgu Neamț. Sunt om. Fac cât pot. Vreau să fac mai mult. Am mare noroc de parteneriatul cu primarul Daniel Harpa, care este un om de toată isprava și unul din cei mai performanți primari din județ.

Mă bazez pe sprijinul lui și, mai ales al dvs în planurile mele, pe sprijinul fiecărui nemțean care iubește acest frumos și măreț județ istoric, fiecare nemțean mândru de locurile sale. Mândru de satele și bisericile noastre. Mândru de nemțenii lui, ai noștri.

Garantez cu onoarea și mândria mea de nemțean 100%, că vom fi mândri și de spitalele noastre, inclusiv de cel de la Târgu Neamț!!!
Spitale, sănătate, cadre medicale. Cele mai bune! Acesta este planul meu!
Rog pe fiecare nemțean de bine să mi se alăture. Doar împreună vom reuși.

Iar Târgu Neamț are un loc aparte, nu doar în sufletul meu ci și în proiectele pe care le am în plan și in cele începute deja.

Nu fac legăminte. Eu fac și fără. Tac și fac. Nu vorbe! Eu știu ce e normal. Ce este un lucru bine făcut. Știu să termin un proiect. Proiecte. Am arătat.

Stăm în familie. Stăm cu familia. Stăm acasă!

Sănătate să aveți și să auzim numai de bine! 

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate