Ionel Arsene despre decizia CCR

1

”Decizia de astăzi a Curții Constituționale a României este una istorică: protocoalele dintre Ministerul Public și SRI sunt neconstituționale! Toți cei care au fost cercetați, arestați sau condamnați în urma acțiunilor ilegale ale „statului paralel” se vor adresa instanțelor pentru a fi repuși în drepturi.
Decizia CCR confirmă faptul că SRI și Parchetele din România – DNA, mai ales – au săvârșit adevărate acțiuni de poliție politică, terorizând și lovind cu intenție în adversari politici sau în oameni de afaceri care nu au vrut să își predea firmele în mâinile noii securități. Democrația din România a fost subminată grav de această adunare ocultă de procurori și securiști, iar drepturile omului au fost constant încălcate. Cine au fost beneficiarii? Îi știți foarte bine!
Ani de zile dreptatea a umblat cu capul spart pe străzile României, cum bine zice o vorbă din popor. Iată că politica Guvernului în domeniul justiției este corectă și așează lucrurile pe făgașul normalității.
Dar lupta pentru dreptate nu s-a încheiat. Pentru a nu tergiversa repunerea în drepturi a celor care au suferit abuzurile sistemului ocult, Parlamentul și Guvernul trebuie să interzică prin lege orice posibilitate de repliere a „statului paralel” și trebuie să facă dreptate tuturor, cât mai repede. Altfel, doar vom schimba bandajele de pe capul justiției…
Dreptate până la capăt nu e un slogan, e o nevoie imediată. România trebuie să redevină un stat democratic în care libertățile oamenilor sunt respectate!” a spus Ionel Arsene președintele social democrat al Consiliului Județean Neamț

Dincolo de orice discuții negative despre Ionel Arsene, este de reținut că acest om chiar a fost victima ”statului paralel” și nu ne referim la vreo anchetă sau vreun proces în desfășurare, ci la nenumărate metode prin care servicii paralele (nu este nicio exagerare jurnalistică) au încercat să îl distrugă prin diverse acțiuni și chiar au reușit să lovească urât și rău în el, familia și prietenii lui.  

Celor care nu știu ce înseamnă un ”serviciu paralel” le dorim nici să nu afle pentru că dincolo de protocoale, servicii oficiale, procurori, justiție defectuoasă și abuzuri se află ceva mult mai rău care se cheamă ”stat paralel” și ”servicii paralele”. Sună ca ceva din filme dar, nu e. Din păcate, nu e din filme ….

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    Sa. Vezi. Panica , acum in rândul unor. Jurnaliști. ,,, Arsene. Incepe. Anul cu. Noi Termene in JUSTIȚIE ,,, Senzaționalu a dispărut , Ce BREAKING NEWS , pun ei acum. CAt despre NEW Securitate , așa ceva e numai un termen Ptr a defini. o Stare a ceva ce se întâmplă Astăzi ,ori. Sa speram că până astăzi. din cauza unora Care din Poziția , Funcția pe care O ocupa. , vor să parvină , Cine. Sunt. Noii Securiști : Coldea , Negulescu, Onea , Uncheșul cel de la IS și BH cu ,, Colonelul,, Turcescu de sa desconspirat la. TV Smiorcăinduse ? De primul Tăticul. lor sa zicem așa , A spus TRAIAN ,,Sa l vezi pe Coldea Ce Spectaculos e când dezbate,, El știind ce și cum e cu Dezbaterile ,din trecutul său , Ăștia de s Noua Securitate , înafara de a se întâlni pe la mese , vile , Sufragerii și a Șantaja Excroca. niște. oameni de afaceri , ori din diverse funcții , despre. Care au Aflat Ei , de la alti ,,informatori ,, Gen Zi mi de ăla și te Scap , Ce Operațiune importanta legat de Securitate au întreprins Ei , A cea cu. Jurnaliștii din IRAK , cu Haysam și Munaf , coordonați de Dr Yasin și cu niște bani care nu ieșeau la socoteală , Vedem că WERNER ce sa vezi E Îngrijorat de Siguranța Cetățenilor RO , De ar fi Adevărat , Din păcate Azi la. Capitolul Securitate Siguranță , suntem la Voia Sorții, Se. Pune. Problema Recursului , ori ce termene pompoase folosesc. unii , in loc de scurt Grațiere , care Grațiere exista și se dădea și înainte de anii 90,pe timpul Odiosului , de pe care timp au rămas și Beciurile Domnești . Numai ca mai existau și niște Pedepse Capitale Ptr anumite fapte ,Nu ca Astăzi a ucis ,3 oameni , A Nu e Pericol Public , îl Eliberam , După care căutăm ,angajam 289 de Polițiști care sa alerge după Ei ,îi prindă ,aducă la Instanța , și TOT așa , Că Noi nu vrem să ne Revenim , Facem Bine .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate