Ioana Mîrți din Pildești, județul Neamț câștigătorul incontestabil al NEXT STAR de duminică, 29 martie

0

Ioana Mîrți are 13 ani, este din localitatea Pildesti, judetul Neamt si s-a aflat pentru a doua oara pe scena Next Star. Ioana a interpretat piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson si a emotionat o sala intreaga. Cu alte cuvinte, în marea finala in cursa pentru 20.000 de euro merge Ioana Mirti. Noi îi urăm mult succes!

Ioana Mîrți are 13 ani, este din localitatea Pildesti, judetul Neamt si s-a aflat pentru a doua oara pe scena Next Star. Ioana a interpretat piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson si a emotionat o sala intreaga. Ioana Mîrți inceput sa planga cand a aflat ca este castigatoarea NEXT STAR. „Ma simt minunat, nu-mi vine sa cred. Am avut incredere in mine si ma bucur ca si juriul a simtit asta”, a spus Ioana Mirti.

„Ioana ne-a surprins la modul cel mai placut. Ioana a evoluat muzical, ne-a impresionat cu tot. Ne-a aratat o Ioana exceptionala si a meritat”, a spus si Maria Carneci. Ioana Mîrți a primit felicitarile tuturor membrilor juriului. Ioana Mîrți a cantat intr-un cadru special format din zeci de peturi. „Ioana de data trecuta era o Ioana fenomenala. Dar nu ne este dor de ea pentru ca ai cantat superb”, a spus Connect-R.

„Mi-aduc aminte. Ioana a cantat exceptional o piesa de muzica populara. Dar ce-ai facut acum ne-ai tras fermoarul la gurita. Bravo Ioana”, a spus Maria Carneci.

Editia de duminica a marcat astfel o situatie fara precedent: o concurenta a venit pentru a doua oara pe scena de la “Next Star”. Intr-un decor atipic, pe o scena plina de ambalaje de plastic, aruncate aiurea sau din care au fost confectionati diversi monstri, Ioana va interpreta, acompaniata de un cor, “Earth Song”. “Am avut pe scena mii de sticle si bidoane de plastic. A durat foarte mult apoi sa curatam platoul. Chiar am avut nevoie de ajutorul publicului, pentru a aduna de pe scena toate aceste ambalaje. Altfel, am fi terminat tarziu, in noapte”, a declarat Dana Mladin, producatoarea emisiunii.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate