Investiție la Școala Gimnazială Nr.3 Piatra-Neamț, în beneficiul elevilor din clasele pregătitoare

0

Începând cu acest an școlar, 2019-2020, la Școala Gimnazială Nr.3 Piatra-Neamț, elevii din clasele pregătitoare vor învăța în corpul B, în 4 săli de cursuri nou amenajate. Este vorba despre un proiect de consolidare și reabilitare a corpului B cuprins în Planul de Dezvoltare Instituțională a Școlii Gimnaziale Nr.3 Piatra-Neamț, proiect finanțat de Primăria Piatra-Neamț.

Astfel a fost consolidat subsolul unei părți a clădirii după care a urmat recompartimentarea spațiului și estetizarea sălilor de clasă.  După 7 ani de la trecerea grupelor pregătitoare de grădiniță la școală și  înființarea claselor pregătitoare ( timp în care au funcționat în grădinițele arondate școlii) elevii noștri vor învăța alături de ceilalți școlari în săli moderne, igienizate și dotate cu tot ce este necesar pentru desfășurarea activităților didactice.”, a transmis prof. Anişoara Oniciuc, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 3 Piatra-Neamț.

De asemenea, prof. Anişoara Oniciuc a precizat că pentru a se finaliza proiectul trebuie să se continue cu reabilitarea și consolidarea sălii de sport, cea de-a doua parte a corpului B.

Sperăm că vom avea în continuare sprijinul Primăriei pentru a se realiza și acest lucru, asigurându-se astfel desfășurarea orelor de educație fizică și sport în condiții normale.”, a conchis directorul Școlii Gimnaziale Nr.3 Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate